Projecten op maat

Ben je uitgekeken op die donkere koloniale kast of dat saaie grenen meubel?

Is de kwaliteit nog goed, maar is de kleur of stijl na een aantal jaar niet meer naar je zin? Ik geef dit  soort meubels op verzoek een moderne make-over. 

 

Is jouw woning toe aan een nieuw kleurtje op de muren of wil je jouw woning een frisse uitstraling  geven? Ook hiervoor kun je terecht bij Ray’s Projects.

  

De kosten voor restylen meubels in opdracht of verven van je muur is afhankelijk van de grote van  het meubel, de benodigde materialen, het soort bewerking, het aantal werkuren, etc. Hetzelfde geldt  ook voor het verven van de muur of muren.

 

De precieze prijs voor jou project spreek ik vooraf met je door. Om toch een richtlijn geven, kun je hier onderop de pagina mijn prijsindicaties downloaden. 

 

 

Beton ontwerp van een tafel, salontafel, vaas of overige is ook mogelijk, voor meer informatie hierover mail dan gerust. Prijzen hangen af van het formaat, gewicht, bekisting en ect, deze zijn dan ook niet opgenomen in de prijsindicatie.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden! Het restylen in opdracht van grote meubels vindt gewoon

bij je thuis plaats. Tijdens de intake  kom ik langs met een kleurenwaaier, en bespreken wij de opties ende eventuele verftechnieken die we kunnen  toepassen. 

 

Download
Prijsindicaties
Prijsindicatie rays projects2021.pdf
Adobe Acrobat document 91.6 KB